9.- La vida en coincidència

Dimarts –

Jajjajjajjaaja… jajajajja !!! Primer dictat amb francès de la meva vida… 0’00 … a saco, sense comprensió del text abans… jajaaj…

Arribo animada a casa, m’hi ha portat en Renau, és cuiner… li explicava qui és en Ferran Adrià… i bla bla bla bla… i que hi ha una noia del Quebec que s’hi estarà amb nosaltres… i que bla bla bla. Impressionant la cara que anava posant la quebequesa

mentre menjàvem el dinar de benvinguda… totes les formes que tenen a veure amb el fet de cuinar i menjar transformades (ja faré una crònica). Osti!, el que donen tres setmanes!, m’he habituat ben ràpidament, o ells a mi i en relació a les costums culturals, la qüestió és que he assumit com observadora preferent moltes actituds (llegir crònica “Dissabte de mercat” i “Ment en contradicció”). Cal dir a més, que la noia ja es trobarà amb part de la feina feta i no haurà de suportar cap pallissa d’un adult a un nen. Doncs ja som al dia següent, la quebequesa ha agafat un cop de calor amb febre i cap a la clínica. Jo crec, m’imagino, que la meva ment biològica és capaç de recordar estius espanyols i/o lleidatans per poder suportar la calor; us asseguro que el meu cos aguanta millor els 17 sota zero de La Seu!.

Adoro la pluja !

Doncs ja som a la tarda, arribo a la casa i em trobo el responsable del grup quebequès…, resulta que són un equip de professionals responsables de la sensibilització per la no violència de gènere i als infants, la formació als formadors togolesos la faran durant aquest estiu.

En fi, a veure cap a on tira tot plegat.

Doncs ja som a l’altre dia, la quebequesa ha marxat a una altra casa, encara no he entès perquè exactament; la substitueix una altra noia del mateix grup, togolesa i amb les mateixes costums culturals, la Brigitte es comporta com una seda amb els nens, parlen entre ells tot el dia éwé, tothom està encantat i aaau..!, anar fent.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s